Ναύπλιο (μονοήμερη)

1 Day

Εκδρομή στο Ναύπλιο. Αναχωρούμε για μια από τις ωραιότερες πόλεις της αργολικής γης, το Ναύπλιο. Ενδιάμεση στάση στη Τρίπολη για καφέ και χαλάρωση. Φτάνοντας στο Ναύπλιο θα επισκεφθούμε το Παλαμήδι, ένα από τα ωραιότερα κάστρα της Ελλάδας και το μεγαλύτερο και καλύτερα διατηρημένο φρουριακό συγκρότημα της Ενετοκρατίας.

Προεπισκόπηση

Αναχωρούμε για μια από τις ωραιότερες πόλεις της αργολικής γης, το Ναύπλιο. Ενδιάμεση στάση στη Τρίπολη για καφέ και χαλάρωση. Φτάνοντας στο Ναύπλιο θα επισκεφθούμε το Παλαμήδι, ένα από τα ωραιότερα κάστρα της Ελλάδας και το μεγαλύτερο και καλύτερα διατηρημένο φρουριακό συγκρότημα της Ενετοκρατίας.

Πρόγραμμα-Δρομολόγιο

Αναχώρηση το πρωί από το γραφείο μας στη Ζαχάρω. Με θετική σκέψη και αισιόδοξοι πλέον αναχωρούμε για μια από τις ωραιότερες πόλεις της αργολικής γης, το Ναύπλιο. Ενδιάμεση στάση στη Τρίπολη για καφέ και χαλάρωση. Φτάνοντας στο Ναύπλιο θα επισκεφθούμε το Παλαμήδι, ένα από τα ωραιότερα κάστρα της Ελλάδας και το μεγαλύτερο και καλύτερα διατηρημένο φρουριακό συγκρότημα της Ενετοκρατίας. Το φρούριο του Παλαμηδίου συνδέεται με την πόλη του Ναυπλίου με μία κλιμακωτή άνοδο ενισχυμένη με μικρές πολεμίστρες η οποία οδηγεί στην ΒΔ πλευρά του. Πρόκειται για τη σκάλα που η λαϊκή παράδοση την ήθελε να αποτελείται από 999 σκαλοπάτια. Σημείο αναφοράς του Ναυπλίου αποτελεί και το πολυφωτογραφημένο φρούριο Μπούρτζι, όπως θα δείτε από ψηλα, χτισμένο πάνω στο νησάκι των Αγίων Θεοδώρων. Έχοντας πάρει πανοραμική εικόνα από την πόλη του Ναυπλίου, θα κατευθυνθούμε προς την πόλη για καφέ, φαγητό και ελεύθερο χρόνο.

Αργά το απόγευμα θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση στην Τρίπολη.

Περιλαμβάνει / αποκλείει

Περιλαμβάνει

  • Μεταφορά:
  • Με πολυτελές τουριστικό λεωφορείο

ΔΕΝ Περιλαμβάνει

  • καφέ, φαγητό
  • εισιτήρια σε μουσεία κ.α.

Χάρτης

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις τιμές σε group

Γράψτε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να στείλετε το ερώτημά σας μέσω της παρακάτω φόρμας.

Ναύπλιο (μονοήμερη)
Group Discount Available
From €25
/ Ενήλικες
From €25 €20
/ Παιδιά
  • Με πολυτελές τουριστικό λεωφορείο
  • Άνοιξη , Καλοκαίρι