Κορωνησία- Άρτα- Ναύπακτος - 1 Μέρα

Με την πρώτη ματιά μοιάζει σαν να μην είναι μέρος της Ελλάδας… Το ψαροχώρι με το πλούσιο σε βλάστηση περιβάλλον, οι ιδιαίτερες ψαρόβαρκες (πριάρια), οι κατάφυτες νησίδες, το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής και το ήπιο κλίμα δημιουργούν μία ιδιαίτερη αίσθηση όταν κάποιος επισκέπτεται τη Κορωνησία που βρίσκεται στον Αμβρακικό κόλπο.

Το καλύτερο σημείο για ν’ αποκτήσει κανείς μια ολοκληρωμένη εικόνα του Αμβρακικού κόλπου, της ιδιαίτερης αυτής περιοχής της Δυτικής Ελλάδας είναι το ψαροχώρι της Κορωνησίας που προσεγγίζεται εύκολα από την πόλη της Άρτας, σε απόσταση 25 χλμ.

Πρόγραμμα-Δρομολόγιο

Ημέρα/ες1
Αναχώρηση το πρωί 7:30

Αναχωρούμε το πρωί κατά τις 7:30 από την περιοχή της Ζαχάρως.

Ημέρα/ες2
9:30 Στάση Αντίρριο

Με ενδιάμεση στάση στο Ριο- Αντίρριο για το πρώτο μας πρωινό καφεδάκι.

Ημέρα/ες3
Κορωνησία 12:00

Έπειτα, φτάνουμε στο ομορφότερο ψαροχώρι της Ελλάδας που «επιπλέει» στο νερό! Η είσοδος του κόλπου είναι στο στενό πέρασμα μεταξύ του Ακτίου και της Πρέβεζας. Θα παραμείνουμε εκεί για καφεδάκι, μια βόλτα στο χωρίο και φωτογραφίες.

Ημέρα/ες4
Μεσημεριανό στην Άρτα

Στη συνέχεια θα ανηφορίσουμε προς την πανέμορφη Άρτα, από τις πλέον όμορφες περιοχές της Ελλάδας, είναι ένας από τους τέσσερις νομούς της Ηπείρου. Οριοθετείται από την οροσειρά των Τζουμέρκων και τον Αμβρακικό κόλπο. Η Άρτα είναι κτισμένη πάνω στην αρχαία Αμβρακία και το σύμβολο της πόλης, το θρυλικό Γεφύρι της όπου θα έχουμε την ευκαιρία να το δούμε. Εκεί θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας φαγητό.

Ημέρα/ες5
Απόγευμα Ναύπακτος

Το απόγευμα θα έχουμε την ευκαιρία, να επισκεφθούμε μια γραφική πόλη της Αιτωλοακαρνανίας. Ξεχωρίζει για τα γραφικά της καλντερίμια και το υπέροχο κάστρο της. Θα παραμείνουμε εκεί για το απογευματινό μας καφεδάκι.

Ημέρα/ες6
Αργά το απόγευμα

Τέλος, με τις καλύτερες εικόνες που μαζέψαμε, θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για την περιοχής μας, την Ζαχάρω

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • Διόδια

Δεν περιλαμβάνονται

  • Γεύματα- ποτά & προσωπικά έξοδα

Γράψτε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να στείλετε το ερώτημά σας μέσω της παρακάτω φόρμας.

Κορωνησία- Άρτα- Ναύπακτος
From € 25.00
per Ενήλικες
From € 25.00
per Παιδιά

Πρόσφατες δημοσιεύσεις