Μην περιμένετε να προσγειωθείτε για να κανονίσετε τη μεταφορά σας από το αεροδρόμιο Ο οδηγός της εταιρείας σας περιμένει στην έξοδο της πτήσης σας στο αεροδρόμιο ή στο λιμάνι , σταθμό κτλ. με πινακίδα η οποία έχει τ΄ονομά σας . Με την κράτησή σας και την επιβεβαίωση έχετε επίσης το κινητό τηλέφωνο του οδηγού και το τηλέφωνο της εταιρείας μας που συντονίζει την παραλαβή σας. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εάν η πτήση ή το δρομολόγιό σας καθυστερήσει διότι ενημερωνόμαστε από το αεροδρόμιο , το λιμεναρχείο ή τον σταθμό και θα σας περιμένουμε την ώρα της άφιξης. Ο οδηγός σας βοηθά με τις αποσκευές σας και σας οδηγεί στον προορισμό σας.

Υπηρεσίες μεταφοράς από και προς αεροδρόμιο – λιμάνι – σταθμούς

Μην περιμένετε να προσγειωθείτε για να κανονίσετε τη μεταφορά σας από το αεροδρόμιο

  • Ο οδηγός της εταιρείας σας περιμένει στην έξοδο της πτήσης σας στο αεροδρόμιο ή στο λιμάνι , σταθμό κτλ. με πινακίδα η οποία έχει τ΄ονομά σας .
  • Με την κράτησή σας και την επιβεβαίωση έχετε επίσης το κινητό τηλέφωνο του οδηγού και το τηλέφωνο της εταιρείας μας που συντονίζει την παραλαβή σας.
  • Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εάν η πτήση ή το δρομολόγιό σας καθυστερήσει διότι ενημερωνόμαστε από το αεροδρόμιο , το λιμεναρχείο ή τον σταθμό και θα σας περιμένουμε την ώρα της άφιξης.
  • Ο οδηγός σας βοηθά με τις αποσκευές σας και σας οδηγεί στον προορισμό σας.

Δείτε εδώ την υπηρεσία μας

Μπορεί να σας αρέσει επίσης...

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *